Parlevinker 6, 1034 PZ Amsterdam

Dag 1 van de Bolderweek!

Wat hebben we een geweldige 1e dag achter de rug. Na een mooie teammeeting in de ochtend, mochten we ongeveer 75 kinderen verwelkomen. Het programma bestond uit leuke spellen en knutsels rondom het thema ‘Aan tafel’. Bij het podiumgedeelte hoorden we een geweldig verhaal, waaruit we konden leren hoe God naar ons kijkt. Ook gingen we lekker zingen en gek doen met Bram en Britt. Weet je nog niet wie dat zijn? Kom dan woensdagmiddag mee doen vanaf 14 uur. Dan hebben we weer een hele middag plezier met elkaar.

Vanavond kwam Henkie, de buikspreekpop, weer bij ons langs. Hij had een cadeautje voor ons mee genomen en o ja, hij was erg onder de indruk van Maria! We genoten van Mathijs goocheltrucs en mooie verhalen, waarbij er zelfs iemand die eerst blind was, weer kon zien.

Als afsluiting van deze mooie dag, mocht iedereen een lekker broodje bakken bij het kampvuur. En wat waren ze heerlijk….

Bekijk hier de foto’s van dag 1!

Categories: BlogTags:

About houvastindebuurt

De Bolder, houvast in de buurt! In de Banne van Amsterdam Noord, je bent welkom!