Parlevinker 6, 1034 PZ Amsterdam

Activiteiten

De Bolder organiseert diverse activiteiten voor jong en oud:

Activiteiten in de Bolder

Vrouwenontmoeting:

Donderdagochtend

Elke donderdagochtend komen we met een hele diverse groep vrouwen bij elkaar. We vinden het heel leuk om elkaar beter te leren kennen en van elkaar te leren. Zo koken we regelmatig heerlijke culturele hapjes met elkaar, waarbij we het recept ook thuis nog weer kunnen uitproberen. Ook gaan we met elkaar in gesprek over allerlei onderwerpen waar we als vrouwen mee te maken hebben. Zoals vriendschap, buren zijn, moeder of vrouw zijn, omgaan met rouw, gezondheid…. Wat ook mooi is om te zien, is dat we met elkaar heel creatief zijn. Steeds weer opnieuw gaan we aan de slag met mooie materialen en staan we versteld van wat we in huis hebben. Het programma voor de ochtenden maken we met elkaar. Een ieder brengt haar eigen kwaliteiten in en zo geven we aan elkaar en ontvangen we mooie dingen van elkaar. Elke vrouw is waardevol en mag gezien worden!

Welkom om mee te doen vanaf 9.30 uur tot 11.30 uur.

Spelinloop ‘Holder de Bolder’:

Elke dinsdagochtend van 9.30 - 11.30 (niet tijdens schoolvakanties)

Zoek je een leuke, veilige plek voor je kind om te spelen met andere kinderen en waar je zelf een gezellig praatje kunt maken met andere ouders? Kom naar spelinloop Holder de Bolder. De spelinloop is voor kinderen van 0 – 4 jaar. Er is veel ruimte om te spelen en we hebben een kort programma met drinken, fruit eten, (Bijbel)verhaal, knutselen en muziek. Bij mooi weer spelen we ook altijd nog even lekker buiten met fietsjes, zand, stoepkrijt en bellenblazen.

Elke dinsdag (niet tijdens schoolvakanties) staat het speelgoed voor jullie klaar vanaf 9.30 uur. Na het muziek maken wordt alles weer opgeruimd om 11.30 uur. Je hoeft je niet aan te melden, maar loop gerust een keer naar binnen met je kind(eren). Neem als het kan een stuk fruit mee, waar we met elkaar van genieten.

Neem als het kan een stuk fruit mee, waar we met elkaar van genieten.

Bolderkids:

Elke maandagmiddag van 15.00- 16.30 (niet tijdens schoolvakanties)

Vind je het gezellig om met andere kinderen te spelen, om mooie dingen te knutselen, iets lekkers te bakken, te kletsen of te luisteren naar een (bijbel)verhaal? Kom dan eens kijken bij de Bolderkids! Elke maandagmiddag is de Bolder open van 15.00- 16.30, voor kinderen van 4-12 jaar. Je ouders mogen blijven voor een kopje koffie of thee, maar je mag ook alleen blijven spelen. We willen dan wel graag een telefoonnummer van een van je ouders. Als je zeker wil zijn van een plekje, kan je je inschrijven, voor 3 maandagen. Er is plek voor 20 kinderen!

Voor kinderen van 4-12 jaar. Houd de agenda in de gaten om te zien wat er te doen is!

Boldermaaltijd:

(tijdelijk even geen maaltijden)

Eet je vaak alleen en wil je wel graag andere buurtbewoners leren kennen? Eet dan ook mee op donderdagavond (1x per 14 dagen) met maximaal 30 buurtbewoners. Elke keer kookt er weer een andere vrijwilliger uit de buurt een heerlijke maaltijd. We genieten van de diversiteit aan eten en mensen en ondertussen nemen we nog een lekker drankje. We kletsen heel wat af over wat ons bezig houdt en ondertussen zorgen we met elkaar dat alles goed verloopt. Zo helpt, voor wie dat kan, mee met opruimen en de afwas is zo klaar als je elkaar helpt. We vragen een eigen bijdrage (3 Euro) voor de maaltijd op basis van vertrouwen. En dat gaat best goed, want deze maaltijd zouden we niet graag missen in deze buurt.

Aanmelden voor deze maaltijd is verplicht. Dit kan via facebook of een berichtje naar Gideon via 06-51335895. Houd de agenda in de gaten, wanneer de volgende maaltijd weer wordt gehouden.

Kun je niet zo goed lopen, maar wil je wel graag komen? Laat dit aan ons weten, zodat we een oplossing kunnen vinden. Er is de mogelijkheid om gebruik te maken van de Bannehopper of we vragen iemand met een auto je op te halen.
We zijn ook altijd op zoek naar vrijwilligers die 1 of meerdere keren per jaar willen koken voor de maaltijd. Neem daarvoor ook contact op met Gideon.

Helaas is er tijdelijk geen boldermaaltijd. Hou de site in de gaten voor meer info.