Parlevinker 6, 1034 PZ Amsterdam

Boldermaaltijd

Datum/Tijd
Datum - 23-02-2017
Tijd - 18:00 - 20:00


Intercultureel genieten! Ontmoeting en gezelligheid. Geef je op! Vrijwillige bijdrage.

Eet je vaak alleen en wil je wel graag andere buurtbewoners leren kennen? Eet dan ook mee op donderdagavond (1x per 14 dagen) met maximaal 30 buurtbewoners. Elke keer kookt er weer een andere vrijwilliger uit de buurt een heerlijke maaltijd. We genieten van de diversiteit aan eten en mensen en ondertussen nemen we nog een lekker drankje. We kletsen heel wat af over wat ons bezig houdt en ondertussen zorgen we met elkaar dat alles goed verloopt. Zo helpt, voor wie dat kan, mee met opruimen en de afwas is zo klaar als je elkaar helpt. We vragen een eigen bijdrage voor de maaltijd op basis van vertrouwen. En dat gaat best goed, want deze maaltijd zouden we niet graag missen in deze buurt.
Aanmelden voor deze maaltijd is verplicht. Dit kan via facebook of een berichtje naar Gonda via 06-30497668. Houd de agenda in de gaten, wanneer de volgende maaltijd weer wordt gehouden.
Kun je niet zo goed lopen, maar wil je wel graag komen? Laat dit aan ons weten, zodat we een oplossing kunnen vinden. Er is de mogelijkheid om gebruik te maken van de Bannehopper of we vragen iemand met een auto je op te halen.
We zijn ook altijd op zoek naar vrijwilligers die 1 of meerdere keren per jaar willen koken voor de maaltijd. Neem daarvoor ook contact op met Gonda.

Comments are closed.